Przesunięty przez: romcio Pią 25 Paź, 2019 16:02 |
Jestem m??em alkocholiczki |
Autor |
Wiadomość |
kaki
przyjaciel forum
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 03 Sie 2016 Posty: 285
|
Wysłany: Czw 17 Sty, 2019 18:54
|
|
|
Oceniaj?c Bobbera okiem kobiecym napisz?, ?e gdybym by?a woln? lask?, to nie odm??wi?abym sobie przyjemno?ci poznania w?a?ciciela takiego motocykla
Teder, to fantastyczny projekt - masz cel i to rozwojowy, bo jak Bobbera z?o?ysz, to dopiero Ci si? w ?yciu przygoda zacznie . (tylko na mandaty ju? oszcz?dzaj ). |
_________________ Jestem, czuj?, my?l?, dzia?am. |
|
|
|
|
Teder
przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw 17 Sty, 2019 20:52
|
|
|
Szkoda ?e tu nie mo?na fotek wstawia? bo bym pocz?tek projektu wam pokaza? |
|
|
|
|
Teder
przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto 05 Lut, 2019 12:59
|
|
|
Hej mamy luty. Ja z dzie?mi radzimy sobie dobrze. Mo?na powiedzie? ?ycie pouk?adane - bez alko-?ony. !3 lutego pierwsza rozprawa w s?dzie o zabezpieczenie aliment??w i miejsca pobytu dzieci. ?ona w Koszalinie pozew odebra?a, zadzwoni?a i mia?a pretensje ?e g?upoty powypisywa?em . A ja tak delikatnie ten pozew napisa?em. Generalnie mam to gdzie? co m??wi. Z terapeutk? pracujemy nad uzale?nieniem od ?ony. Musz? to przepracowa? co robi?. Rodzina mojej ?ony szybko si? odwr??ci?a ode mnie to zrywam kontakt. Oni wszyscy maja problem z alkoholem to niech sobie w tym piekie?ku robi? swoje. Motocykl pr??bnie z?o?ony a teraz rozbi??rka i malowanie - wiosna nadchodzi. |
|
|
|
|
deratyzator
moderator
|
Wysłany: Wto 05 Lut, 2019 13:06
|
|
|
Ciekawy jestem tego sus?a I og??lnie ciesz? si?, ?e dajesz sobie rad? Teder. Alleluja i do przodu bracie |
_________________ Nie walcz? z nikim i niczym
Pogl?dy, kt??re prezentuje nie s? oficjalnym stanowiskiem Wsp??lnoty Anonimowych Alkoholik??w |
|
|
|
|
kaki
przyjaciel forum
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 03 Sie 2016 Posty: 285
|
Wysłany: Wto 05 Lut, 2019 17:56
|
|
|
Teder napisał/a: | Generalnie mam to gdzie? co m??wi. |
Naprawd? Teder? To temu przeczy:
Teder napisał/a: | mia?a pretensje ?e g?upoty powypisywa?em . A ja tak delikatnie ten pozew napisa?em. |
Do s?du ma i?? prawda - a ta delikatna nie jest w Twoim przypadku.
Po co chcesz zn??w chronisz swoj? ?on??
Teder, pracuj nad uwolnieniem siebie. |
_________________ Jestem, czuj?, my?l?, dzia?am. |
|
|
|
|
Teder
przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto 05 Lut, 2019 21:17
|
|
|
Damy rade - poczyni?em ju? pewne kroki. |
|
|
|
|
Teder
przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw 07 Lut, 2019 14:18
|
|
|
By?a u nas pani kurator s?dowy. Wizyta przebieg?a bardzo dobrze. Kolejny krok w drodze do uwolnienia si? od alko-?ony. Oby to uwolnienie nam przynios?o spok??j i prost? drog? a mojej ?onie otrze?wienie i ch?? leczenia si? - normalnego ?ycia bez alkoholu. |
|
|
|
|
romcio
Administrator
|
Wysłany: Pią 25 Paź, 2019 16:05
|
|
|
Temat fajny ...warto kontynuowa? |
_________________ Najlepszym i najskuteczniejszym udzia?em w poprawianiu ?wiata jest odnalezienie spokoju w sobie samym. |
|
|
|
|
Teder
przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie 22 Lis, 2020 16:26
|
|
|
Du?o czasu min??o. ?ycie moje i moich dzieci wr??ci?o do normy - praca i czas robi? swoje. Histori? zako?czy?em na czerwcu 2019 r. Co si? wydarzy?o po drodze. C??? mo?na powiedzie? standard. Alko ?ona uciek?a od swojego nowego partnera - podobno katowa? j? i prawie zat?uk? - du?o pili. Trafi?a znowu na odwyk i na terapi?. W pa?dzierniku 2019 r s?d rodzinny og?osi? wyrok rozwodowy daj?c mi opiek? nad dzie?mi a ?onie zabieraj?c ca?kowicie prawa rodzicielskie. Okaza?o si? ?e ex ?ona jest w ci??y z panem kt??ry tak bardzo j? t?uk?. Szkoda komentowa?. Niestety okaza?o si? po urodzeniu tego dziecka wed?ug prawa ja jestem ojcem. Polska rzeczywisto?? i Polskie prawo rodzinne rozbraja. Wci?? czekam na spraw? s?dow? o zaprzeczenie ojcostwa. Cz?owiek chcia?by si? uwolni? ale to nie mo?liwe. Jako ?e ex-?ona nie p?aci aliment??w to p?aci je fundusz alimentacyjny. Z tego powodu te? systematycznie jestem ci?gany na Policj? a nied?ugo odb?dzie si? sprawa karna gdzie jestem wezwany na ?wiadka. O stosach pism od komornik??w szkoda gada?. W czerwcu zmar? m??j ojciec a w pa?dzierniku przeszed?em bardzo ci??ko zara?enie Koronawirusem. M??wi si? ?e co nas nie zabije to wzmocni. To jest prawda - nic mnie ju? nie rusza - to znaczy na pewno rusza ale nie zaburza ?ycia. Od pocz?tku 2020 r. ?ona bardzo ma?o si? z nami kontaktuje a ja i dzieci o to nie zabiegamy. Od kiedy moje dzieci wiedz? o rodze?stwie przesta?y si? interesowa? matk? - to smutne ale tak jest im lepiej. Na dzie? dzisiejszy nie wiem co si? dzieje z moja ex ?ona alkoholiczk?. Po 18 latach wsp??lnego ?ycia rozjecha?y si? nasze drogi ca?kowicie. |
Ostatnio zmieniony przez Teder Nie 22 Lis, 2020 16:27, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
deratyzator
moderator
|
Wysłany: Wto 24 Lis, 2020 16:11
|
|
|
Treeedeer Ogromnie ciesze si? ?e zajrza?e? do nas. ?ycie. Od kiedy pogodzi?em si? z tym co jest i jak jest ?yje si? mi dobrze. Nie walcz? z tym na co nie mam wp?ywu, zmieniam tylko to co mog? zmieni?. Dzi?kuje Bogu za ka?dy dzie? za wszystkie do?wiadczenia do?wiadczenia s? po co?. Te wdzi?czno?ci pomagaj? mi. Wa?ne jest te? dla mnie pozbywanie si? uzale?nie? od rzeczy, ludzi. Jest tak jak ma by? nie inaczej.
Ciesz? si? ?e dajesz rad?. Mog? sobie tylko wyobrazi? ile przeszed?e?, ile wysi?ku kosztowa?a ci? obrona dzieci. W AA s? takie obietnice - nadejd? jeszcze wspania?e chwile dla jednych wcze?niej dla innych p???niej. Je?eli b?dziemy post?powali zgodnie z zasadami napewno nadejd?. Treder ogromny szacunek dla Ciebie . Pogody Ducha i s?onecznych dni |
_________________ Nie walcz? z nikim i niczym
Pogl?dy, kt??re prezentuje nie s? oficjalnym stanowiskiem Wsp??lnoty Anonimowych Alkoholik??w |
|
|
|
|
|